PUULATTIOIDEN HIOMINEN

PUULATTIOIDEN HIOMINEN

Puulattian hionta vaatii kokeneen mestarin.

Mikäli erittäin kulunut puulattia halutaan kunnostaa tai huoltaa, on yleensä tarpeen myös hioa lattia perusteellisesti. Hionnassa poistetaan vanhat pintakerrokset ja ajan myötä kertynyt lika sekä tasoitetaan epätasaisuudet ja murtuneet kohdat.

Oikealla tekniikalla hiominen on suhteellisen pölytöntä ja työskentelyalue on mestarien käynnin jälkeen siisti ja puhdas, muusta kodista puhumattakaan.

Ennen hiomista mestarimme tarkastaa lattian ja päättää, mikä on paras menetelmä edetä. Hän arvioi, kuinka perusteellisesti lattia on hiottava, mikäli hionta on mahdollista. Jos on vaara, että tarvittava hiontatyö tekee massiivipuulaudasta liian ohuen, mestarimme löytää hionnalle vaihtoehtoisen ratkaisun.

Yleensä puulattioiden hionnan jälkeen lattia on myös tarpeen käsitellä erilaisilla viimeistelykerroksilla, sillä näin juuri hiottu lattia säilyy parhaiten.

Jos haluat, että puulattiasi hionta tehdään kunnolla ja luotettavasti rakennussuosituksia ja hyviä rakennuskäytäntöjä noudattaen, sinun ei tarvitse enää etsiä tekijää. Olet löytänyt todelliset mestarit, jotka tekevät työtään intohimolla ja rakkaudella ja ovat ylpeitä laadukkaasta lopputuloksesta, joka ylittää asiakkaan odotukset.

Mikä erottaa meidät muista?

Hiomamme puulattiat

Luota puulattiasi todellisten mestareiden kultaisiin käsiin.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä lattiamestariemme kanssa paras ratkaisu puulattiallesi!